Miksi minut saadaan vihaiseksi matkustaessani julkisilla liikennevälineillä?

Pumilla matkustavat henkilöt! Matkustajilla on erinäisiä keinoja välttää lipun osto, no on heillä myös pieni pelko lipuntarkastajista ja tarkastusmaksusta. Matkalippujen myynti huom´ kuljettajat, onko totta että teidän laitteet toimi? Ei ole kerta eikä toinenkaan kun kuljettaja viittaa menemään maksutta kyytiin. Liikenne pitää hoitaa ja hoitaahan sen ainakin Pohjolan liikenne, käytössä voi olla niin uusia busseja että niihin ei ole asennettu rahastuslaitteistoa. Siis linja ajetaan ja verovaroita maksetaan liikennöijälle kilometri korvaus, mutta matkoista ei kerry yhtään korvauksia! Olen myös erittäin ärsyyntynyt lastenvaunuihin ja niiden ilmaiseen matkaan! Parhaillaan tulee kyytiin äiti viiden lapsen, vaunujen ja vaunuissa olevien ostoskassien kanssa! Lapset juoksevat kiireesti valtaamaan penkit, äiti asettelee vaunut keskisillalle ja hakeutuu myös istumaan. Kuusi istumapaikkaa ja tila vaunuille ilmaiseksi eteenpäin! Keskisillalle saattaa tulla kolmet rattaat, taakse ei pääse ohi vaunujen ja takaa ei pääse ulos jos sattuu auto jossa ei ole takaovea. MIKSI ei enää tehdä busseja joissa olisi takaosassa tila vaunuille? Silloin sopisi vaikka viidet vaunut haittaamatta muiden matkustamista!

Liikennöisijöiden pitäisi myös huolehtia että, ajoon tulevat autot olisi sopivia huonosti liikkuville, ei matkustajt kaikki ole liikunnan ihmelapsia ja notkeita kuin apinat. On erittäin vaikea kiivetä penkille jonka nousu on yli 30 cm.

Tässä purnauksessa pääsen asiaan, vanhuksille ja vammaisille ilmaiset matkat! Turvallisuuteen vedoten, tässä säästettäisiin monet sairauskulut ja ikäihmiset saataisiin liikkumaan.